RESTAURANT ROYA

RESTAURANT ROYA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 662 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Roya. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:14 Weer heeerlijk eten ontvangen! Ook de gasten hebben enorm genoten van het eten. De porties zijn enorm, heerlijk!
18 mei 2022 om 21:57 Mixed grill gekozen. Helaas waren de tomaten en kip zwart verbrand. De salade bestond voor 95% uit rode ui en een paar stukjes komkommer en tomaat. Rest was lekker.
15 mei 2022 om 19:44 Heel erg lekker gegeten! Was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste! We hadden de bestelling afgehaald :)
14 mei 2022 om 20:43 Het eten was heerlijk, in eerste instantie was er iets mis gegaan met de bestelling en na een belletje werd dit direct gecorrigeerd. Geweldige service, we gaan hier zeker vaker bestellen.
11 mei 2022 om 22:35 Heerlijk!!
1 mei 2022 om 21:17 Lekker gegeten...goed vers en warm..top
1 mei 2022 om 21:16 Het eten was super lekker. Na lange tijd heb ik mantu gegeten was heerlijk Bedankt
30 apr 2022 om 21:27 Wat hebben wij lekker gegeten!!! Echt super. Alles warm en vers, en echt smaakvol. Eeeeerlijk! Dank u, dank u.
30 apr 2022 om 20:38 Zoals altijd lekker!
29 apr 2022 om 22:24 Eten opnieuw goed. Bezorging strak op tijd. Aanrader.
28 apr 2022 om 10:33 De bezorger was 30 min. te laat, ondanks dat we onze bestelling aan het begin van de middag al hadden gedaan. Het eten was weer heerlijk, alleen de koobideh (kip) was wel erg zwart dit keer. Ook de peper bleek dit keer superheet ipv mild, oeps!
27 apr 2022 om 20:44 Aangenaam verrast