RESTAURANT ROYA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1009 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Roya. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 8:57 Top !
8 jul 2024 om 22:19 Eten was niet slecht, wel wat droog. De bezorging........ Gezien alle klachten die ik lees over 2 uur denk ik dat dit meer structureel is dan uitzondering. Ook ik heb 2 uur gewacht. 1e maar ook laatste keer. @Tbz, pas de tijd even aan naar 2 uur.
7 jul 2024 om 0:32 Het eten was lekker en de porties zijn zeer goed! De kip curry was echter aan de vettige kant, maar dat maakte het niet minder smakelijk.
30 jun 2024 om 21:03 Super lekker
28 jun 2024 om 0:02 Alles perfect
27 jun 2024 om 19:52 Hele goede smaken van het eten. Genieten.
26 jun 2024 om 20:57 Heerlijk eten, na paar keer daar gegeten te hebben. Hebben wij nu ook besloten om te gaan bestellen.
22 jun 2024 om 22:56 Weer heerlijk gegeten..
22 jun 2024 om 0:22 Smaak viel dit keer tegen wat aan de droge kant echter wel meer vlees dit keer wat wel pluspunt was + en bestelde knoflooksaus maar kreeg chili saus
14 jun 2024 om 20:45 Heerlijk eten , verfijnde verse smaak en goed verzorgd !
2 jun 2024 om 7:22 Heerlijk eten, wel wat prijzig maar daar krijg je ook echt wat voor. Wordt wat later bezorgd maar dat doet niets af aan de kwaliteit, komt heel vers en knapperig binnen. Heerlijk brood ook. Zelfs de patat was nog knapperig en dat zie je weinig.
31 mei 2024 om 10:00 De bestelling zou aankomen binnen 51 minuten. Het kwam helaas na 2 uur aan. Patat was een beetje taai toen het aankwam. De zalm, salade en het sausje waren wel lekker, maar zeker niet de 31euro waard die ik heb betaald. Erg duur ook.